O nama

Zašto odabrati Swanbell školu jezika?

Centar za učenje stranih jezika Swanbell je škola za učenje i usavršavanje stranih jezika na svim nivoima, za decu i odrasle. Osnovan je 1994. godine i jedan je od prvih jezičkih centara u Beogradu, zasnovan na porodičnoj tradiciji i ljubavi prema anglosaksonskoj kulturi stečenoj tokom dugih godina života u Velikoj Britaniji. Kada je reč o nastavi engleskog jezika, profesori škole Swanbell su profesori s diplomom Filološkog fakulteta, a mnogi su i nosioci diploma Cambridge ispita što dodatno potvrđuje njihovo znanje. U samom centru Banovog brda, u prelepom ambijentu škole, kompletan tim Swanbell-a brine da se njegovi učenici osećaju prijatno, a brižljivim odabirom odgovarajućeg jezičkog programa napredovanje svakog polaznika stavlja se na prvo mesto: “To teach is to touch a life forever.”

U školi se pored nastave tradicionalno organizuje Novogodišnji maskenbal, često se priređuju priredbe i mala pozorišta na engleskom jeziku, a svakog drugog petka u mesecu se na takozvanim In-house radionicama konstantno obrađuju teme iz svih jezičkih veština koje naši profesori i inače primenjuju na svojim časovima. S obzirom da se škola jezika Swanbell nalazi u okviru OŠ “Josif Pančić“ u kojoj se od trećeg razreda uči francuski jezik, zbog velikog interesovanja od 2012. godine organizujemo i kurseve francuskog jezika. Važno je napomenuti da se pored najnovijih britanskih i francuskih udžbenika, po kojima se radi u optimalno malim grupama, u Swanbell školi može pratiti i osnovni školski program.

Odnedavno organizujemo i kurseve srpskog jezika za strane državljane u našoj zemlji. Kursevi su prilagođeni profesiji i potrebama polaznika. Škola nudi individualne časove i časove u grupi do 6 polaznika. Nastava se održava u prostorijama škole, a može se organizovati i na drugoj lokaciji prema želji polaznika.

Početkom 2016. godine škola Swanbell uvela je u svoju ponudu i online učenje engleskog jezika – putem skajpa. Ovaj koncept omogućava onima koji nemaju dovoljno vremena da se posvete tradicionalnom obliku učenja, da nauče i savladaju engleski jezik na drugi način, uz pomoć novih tehnologija.

Zahvaljujući tradiciji podučavanja engleskog jezika dugoj preko dvadeset godina, škola Swanbell omogućava svojim polaznicima da iskuse život i rad u engleskim koledžima. Naši profesori će i ove godine nastaviti ovu lepu tradiciju i povesti svoje učenike put Engleske, sve do koledža u Svonidžu, Bormutu,Kembridzu i Londonu. Swanbell je eksluzivni predstavnik nekoliko poznatih koledža sa sedištem u srcu pokrajine Dorset.

U saradnji sa Britanskim savetom vršimo pripreme i za međunarodno priznate Cambridge ESOL ispite. Naši učenici na njima pokazuju veoma visok nivo prolaznosti. Swanbell škola je dobila i bronzanu akreditaciju u okviru Addvantage programa pri Britanskom savetu.

Naš metod rada

Metod rada u našem Centru stimulativnog je karaktera, a taj elan se prenosi na svakog učenika. Osnovni princip rada je učenje jezika kroz komunikaciju od samog početka. Kursevi jezika su podeljeni na kurseve za predškolski uzrast, mlađi školski uzrast, stariji školski uzrast i kurseve za odrasle. Grupe za decu obrazuju se od 3 do 8 polaznika, dok su odrasli u grupama od 3 do 6 polaznika. Kursevi engleskog za decu od 4+ godina su organizovani na zabavan i zanimljiv način. Metod rada obuhvata sve jezičke veštine (čitanje, pisanje, slušanje, razumevanje i govor), s tim da deca do sedme godine ne čitaju i ne pišu, već specijalnim pristupom naših profesora odgovaraju na pokret i zvuk, i to kroz igru ili crtež. Od 7+ godina deca se postepeno uvode u strani jezik, a samopouzdanje stiču direktnim pristupom – kroz podražavanje svakodnevnih životnih situacija, skeč i glumu. Na ovaj način vaše dete  će  ovladati osnovnim veštinama sporazumevanja na engleskom jeziku. Deca su na različite načine motivisana da uče i razvijaju svoje jezičke sposobnosti.

Naši predavači

pamela_fryman_full.jpg
Nemica
Profesor nemačkog jezika

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit.

sarah_jefferson_big.jpg
Francuskinja
Profesor francuskog jezika

Donec ut tincidunt purus. Vestibulum ultrices est id arcu iaculis, quis blandit nunc accumsan.

lisa_kudrow_big.jpg
Ivana Aleksandrić
Profesor engleskog jezika

Royal L. Garff Presidential Chair in Marketing, Marketing Department, Department of Marketing
Presidential Professor, Marketing Department, University of Utah

Naši zadovoljni klijenti i partneri

O našem kvalitetu najbolje govore naši zadovoljni klijenti i partneri. Poverenje su nam ukazali:

Phone: +381(0)62/520-025
Fax: +381(0)11/357-13-01
11030 Beograd, Srbija
Požeška 52
Style switcher RESET
Body styles
Color settings
Link color
Menu color
User color
Background pattern
Background image