Nemački
Opšti kurs jezika

Nemački

Priprema
91
Nastava
95
Predavač
90
Literatura
96
Cena
92
Ukupna ocena od 22 korisnika. Možete postaviti sopstvene ocene - samo kliknite do nivoa koji želite i pritisnite "Potvrdite".
93

O kursu

Kurs nemačkog jezika odvija se prema metodama najeminentnih nemačkih izdavača za udžbenike i dodatna nastavna sredstva. Ovi kursevi namenjeni su svim saradnicima i zaposlenima u internacionalnim kompanijama, a posebni programi odnose se na zdravstvene radnike (lekare i medicinske sestre). Program postoji za sve koji žele da savladaju nemački jezik radi konverzacije, putovanja i snalaženja u svakodnevnim situacijama. Časovi su interaktivni i tematski zanimljivi s ciljem da se jezik progovori sto pre. Akcenat je stavljen na usmeno izražavanje ali bez zanemarivanja i ostalih jezičkih veština (čitanje, pisanje i gramatika).

PRIJAVI SE NA KURS

Jezički nivoi

  • A1 nivo – Kursevi nemačkog jezika nivo A1 podrazumevaju sposobnost sporazumevanja po pitanju osnovnih potreba (prestavljanje, kupovina, stanovanje…). Primena osnovnih gramatičkih struktura.
  • A2 nivo – Kursevi nemačkog jezika nivo A2 podrazumevaju sposobnost sporazumevanja na nemačkom jeziku, razumevanje opštih informacija iz novninskih tekstova, e-maila, obaveštenja… poruke na telefonu, postavljanje i odgovaranje na pitanja iz svakodnevnog života.
  • B1 nivo – Kursevi nemačkog jezika nivo B1 podrazumevaju sporazumevanje u svakodnevici, na putovanju, sporazumevanje za polja ličnog interesovanja, priča o iskustvima, opis ciljeva i objašnjavanje stavova .
  • B2 nivo – Kursevi nemačkog jezika nivo B2 podrazumevaju jasno i detaljno izražavanje, uspešno obrazlaganje i pregovaranje. Takođe je B2 nivo vezan za lično područje i većinu svakodnevnih situacija raspolaže se velikim fondom reči i dobro vladanje gramatikom.
  • C1 nivo – Kursevi nemačkog jezika nivo C1 se zovu niži napredni nivo i podrazumevaju da polaznik može da razume razgovor među izvornim govornicima jezika, čak i kada se ne govori baš precizno, te da nesmetano prati televizijski i radijski program, uz gotovo potpuno razumevanje. Može i da razume duže, komplikovane tekstove, bez obzira da li su u pitanju članci u novinama, časopisima ili literarni tekstovi.
  • C2 nivo – Kursevi nemačkog jezika nivo C2 su viši napredni nivo znanja jezika i podrazumevaju da polaznik može da razume svaki razgovor među izvornim govornicima, bez obzira na njegov kvalitet, kvantitet, brzinu govora i temu, te da čita nesmetano svaku vrstu tekstova koji su napisani na nemačkom jeziku i da ih razume u potpunosti. Kandidat na ovom nivou znanja poseduje bogat rečnik.

Lokacija kursa

Požeška 52, 11030 Beograd, Srbija
Ulaz iz dvorišta OŠ Josif Pančić.

Vrste kurseva i cene

Grupni kurs
Besplatno! 30 Dana
Intenzivni kurs
89
Save 98 € every year compared to the monthly plan by paying yearly.
Poslovni kurs
129
Save 120 € every year compared to the monthly plan by paying biannually.
masonry_07.jpg

Škola jezika za svaku pohvalu! Ko jednom krene zauvek joj ostaje veran.

avatar-4.jpg

Hvala Vam za svu pomoć i na odličnoj pripremi za CAMBRIDGE ispit koji sam položio lako zahvaljujući školi Swanbell.
Svakome ću preporučiti da upiše kurs kod Vas.

1994
godine je osnovana škola jezika Swanbell.

preko 24 godine sa Vama
Style switcher RESET
Body styles
Color settings
Link color
Menu color
User color
Background pattern
Background image