Kreativna radionica – boravak za decu
Boravak za decu

Kreativna radionica – boravak za decu

Priprema
96
Podučavanje
96
Predavač
94
Literatura
95
Cena
98
Ukupna ocena od 35 korisnika. Možete postaviti sopstvene ocene - samo kliknite do nivoa koji želite i pritisnite "Potvrdite".
96

Detaljnije o vaspitno-obrazovnom programu boravka za decu:

Poštovani roditelji! Naša misija je da uz bogat vaspitno-obrazovni program zbrinemo vašu decu u bezbednoj, toploj i stimulativnoj sredini. Cilj nam je da individualno pristupimo svakom detetu i odgovorimo na njegove jedinstvene razvojne potrebe i sklonosti. Socijalizujući se u grupi vršnjaka kroz zajedničke edukativne i kreativne aktivnosti, deca će razvijati sposobnosti i talente, odgovornost i radne navike, a oplemenjivati osećanja.

Uz stručnu pomoć deca će obaviti sve školske obaveze oko izrade domaćih zadataka, ponavljanja i vežbanja. Svakom detetu će biti pružena pomoć u učenju gde je potrebno. Cilj nam je da decu osposobimo za samostalno učenje i korištenje izvora informacija, uvek podstičući želju da tragaju za znanjem i istražuju svet.

Poludnevni boravak za decu od I do IV razreda (u trajanju od 4 do 6 sati dnevno), u potpunosti ispunjava potrebu roditelja da bezbrižno prepuste decu profesionalcima, na korak od škole, u opremljenom prostoru prilagođenom deci. Provereno, bezbedno, sigurno i stručno osmišljeno. Dok uče deca se i razvijaju kroz radionice za socijalne veštine i programe iznenađenja. Programi iznenađenja su vrlo raznovrsni i mogu obuhvatati dramsku sekciju, odlazak u prirodu, projekcije filma, čajanke, obilaske muzeja i drugih znamenitosti, kvizove, priredbe, proslave različitih zemalja engleskog područja… Poludnevni boravak obuhvata izradu domaćih zadataka uključujući i engleski i francuski jezik prema školskom programu, školicu lepog ponašanja “Nije teško biti fin” i još mnogo toga korisnog i zanimljivog… uz predah za ručak i voćni sokić.

Pridružite nam se na jednom “lepom putovanju”, gde će deca kroz osmeh i igru dostići zavidne nivoe znanja.

Nenametljivo, kroz razgovor, kreativne radionice i izlete u društvenu sredinu, osposobljavaćemo decu za snalaženje u savremenom svetu punom izazova i opasnosti za njih. Kroz pedagoške radionice učićemo ih lepom i kulturnom ponašanju, veštinama komunikacije te nalaženju pozitivnih rešenja sukoba.

Vaspitno-obrazovni program provode sposobni i motivisani učitelji i filolozi. Mi želimo stalnu saradnju sa roditeljima, a pošto se dobar deo dana staramo o detetu možemo da roditeljima pružimo vredne uvide i savete po potrebi.

PRIJAVI SE NA KURS

Jezički nivoi

  • A1 nivo – Kursevi jezika nivo A1 podrazumevaju sposobnost sporazumevanja po pitanju osnovnih potreba (prestavljanje, kupovina, stanovanje…). Primena osnovnih gramatičkih struktura.
  • A2 nivo – Kursevi jezika nivo A2 podrazumevaju sposobnost sporazumevanja na jeziku, razumevanje opštih informacija iz novninskih tekstova, e-maila, obaveštenja… poruke na telefonu, postavljanje i odgovaranje na pitanja iz svakodnevnog života.
  • B1 nivo – Kursevi jezika nivo B1 podrazumevaju sporazumevanje u svakodnevici, na putovanju, sporazumevanje za polja ličnog interesovanja, priča o iskustvima, opis ciljeva i objašnjavanje stavova .
  • B2 nivo – Kursevi jezika nivo B2 podrazumevaju jasno i detaljno izražavanje, uspešno obrazlaganje i pregovaranje. Takođe je B2 nivo vezan za lično područje i većinu svakodnevnih situacija raspolaže se velikim fondom reči i dobro vladanje gramatikom.
  • C1 nivo – Kursevi jezika nivo C1 se zovu niži napredni nivo i podrazumevaju da polaznik može da razume razgovor među izvornim govornicima jezika, čak i kada se ne govori baš precizno, te da nesmetano prati televizijski i radijski program, uz gotovo potpuno razumevanje. Može i da razume duže, komplikovane tekstove.
  • C2 nivo – Kursevi jezika nivo C2 su viši napredni nivo znanja jezika i podrazumevaju da polaznik može da razume svaki razgovor među izvornim govornicima, bez obzira na njegov kvalitet, kvantitet, brzinu govora i temu, te da čita nesmetano svaku vrstu tekstova koji su napisani na jeziku i da ih razume u potpunosti.

Lokacija kursa

Požeška 52, 11030 Beograd, Srbija
Ulaz iz dvorišta OŠ Josif Pančić.

Vrste boravka i cene

Engleski
Boravak sa časovima engleskog jezika.
Francuski
89
Boravak sa časovima francuskog jezika.
masonry_07.jpg

Škola jezika za svaku pohvalu! Ko jednom krene zauvek joj ostaje veran.

avatar-4.jpg

Hvala Vam za svu pomoć i na odličnoj pripremi za CAMBRIDGE ispit koji sam položio lako zahvaljujući školi Swanbell.
Svakome ću preporučiti da upiše kurs kod Vas.

1994
godine je osnovana škola jezika Swanbell.

preko 24 godine sa Vama
Style switcher RESET
Body styles
Color settings
Link color
Menu color
User color
Background pattern
Background image