Hrvatska

Slovenija

Nemačka

Rusija

Bugarska

madjarska.jpg

Italija

Francuska

Rumunija

Češka

turska.jpg

Holandija

Švedka

Danska

finland.jpg

Norveska

estonija.jpg

albanija.jpg

galicija.jpg

malta.jpg

tajland.jpg

Vi ste na stranici: Home › Kreativna radionica › Kreativna radionica

Kreativna radionica

 Detaljnije o vaspitno-obrazovnom programu boravka:

 

Poštovani roditelji! Naša misija je da uz bogat vaspitno-obrazovni program zbrinemo vašu decu u bezbednoj, toploj i stimulativnoj sredini. Cilj nam je da individualno pristupimo svakom detetu i odgovorimo na njegove jedinstvene razvojne potrebe i sklonosti. Socijalizujući se u grupi vršnjaka kroz zajedničke edukativne i kreativne aktivnosti, deca će razvijati sposobnosti i talente, odgovornost i radne navike, a oplemenjivati osećanja.

Uz stručnu pomoć deca će obaviti sve školske obaveze oko izrade domaćih zadataka, ponavljanja i vežbanja. Svakom detetu će biti pružena pomoć u učenju gde je potrebno. Cilj nam je da decu osposobimo za samostalno učenje i korištenje izvora informacija, uvek podstičući želju da tragaju za znanjem i istražuju svet.

Nenametljivo, kroz razgovor, kreativne radionice i izlete u društvenu sredinu, osposobljavaćemo decu za snalaženje u savremenom svetu punom izazova i opasnosti za njih. Kroz pedagoške radionice učićemo ih lepom i kulturnom ponašanju, veštinama komunikacije te nalaženju pozitivnih rešenja sukoba.

Vaspitno-obrazovni program provode sposobni i motivisani učitelji i filolozi. Mi želimo stalnu saradnju sa roditeljima, a pošto se dobar deo dana staramo o detetu možemo da roditeljima pružimo vredne uvide i savete po potrebi.