Hrvatska

Slovenija

Nemačka

Rusija

Bugarska

madjarska.jpg

Italija

Francuska

Rumunija

Češka

turska.jpg

Holandija

Švedka

Danska

finland.jpg

Norveska

estonija.jpg

albanija.jpg

galicija.jpg

malta.jpg

tajland.jpg

Vi ste na stranici: Home › O nama › O nama

Ko smo mi?


Centar za učenje stranih jezika Swanbell je škola za učenje i usavršavanje stranih jezika na svim nivoima, za decu i odrasle. Osnovan je 1994. godine i jedan je od prvih jezičkih centara u Beogradu, zasnovan na porodičnoj tradiciji i ljubavi prema anglosaksonskoj kulturi stečenoj tokom dugih godina života u Velikoj Britaniji. Kada je reč o nastavi engleskog jezika, profesori škole Swanbell su profesori s diplomom Filološkog fakulteta, a mnogi su i nosioci diploma Cambridge ispita što dodatno potvrđuje njihovo znanje. U samom centru Banovog brda, u prelepom ambijentu škole, kompletan tim Swanbell-a brine da se njegovi učenici osećaju prijatno, a brižljivim odabirom odgovarajućeg jezičkog programa napredovanje svakog polaznika stavlja se na prvo mesto: "To teach is to touch a life forever."

U saradnji sa Britanskim savetom vršimo pripreme i za međunarodno priznate Cambridge ESOL ispite. Naši učenici na njima pokazuju veoma visok nivo prolaznosti. Swanbell škola je dobila i bronzanu akreditaciju u okviru Addvantage programa pri Britanskom savetu.

U školi se pored nastave tradicionalno organizuje Novogodišnji maskenbal, često se priređuju priredbe i mala pozorišta na engleskom jeziku, a svakog drugog petka u mesecu se na takozvanim In-house radionicama konstantno obrađuju teme iz svih jezičkih veština koje naši profesori i inače primenjuju na svojim časovima. S obzirom da se škola jezika Swanbell nalazi u okviru OŠ “Josif Pančić“ u kojoj se od trećeg razreda uči francuski jezik, zbog velikog interesovanja od 2012. godine organizujemo i kurseve francuskog jezika. Važno je napomenuti da se pored najnovijih britanskih i francuskih udžbenika, po kojima se radi u optimalno malim grupama, u Swanbell školi može pratiti i osnovni školski program.

Odnedavno organizujemo i kurseve srpskog jezika za strane državljane u našoj zemlji. Kursevi su prilagođeni profesiji i potrebama polaznika. Škola nudi individualne časove i časove u grupi do 6 polaznika. Nastava se održava u prostorijama škole, a može se organizovati i na drugoj lokaciji prema želji polaznika.

Početkom 2016. godine škola Swanbell uvela je u svoju ponudu i online učenje engleskog jezika - putem skajpa. Ovaj koncept omogućava onima koji nemaju dovoljno vremena da se posvete tradicionalnom obliku učenja, da nauče i savladaju engleski jezik na drugi način, uz pomoć novih tehnologija. 

Zahvaljujući tradiciji podučavanja engleskog jezika dugoj preko dvadeset godina, škola Swanbell omogućava svojim polaznicima da iskuse život i rad u engleskim koledžima. Naši profesori će i ove godine nastaviti ovu lepu tradiciju i povesti svoje učenike put Engleske, sve do koledža u Svonidžu, Bormutu,Kembridzu i Londonu. Swanbell je eksluzivni predstavnik nekoliko poznatih koledža sa sedištem u srcu pokrajine Dorset.